maanantai 28. maaliskuuta 2016

Luulin Nannan pilanneen Jeren häät!

On ollut mukava pääsiäinen. Olemme E:n kanssa olleen perheemme maaseutuasunnolla yhdessä perheeni kanssa.

Kiirastorstaina sanoin E:lle, että olen vihainen siitä, että Nanna Karalahti pilasi Jeren häät laittamalla someen kuvan häämekostaan. Sanoin sääliväni Jereä ja miettiväni, miksi joku julkisuuden vuoksi on valmis paljastamaan häämekkonsa. Sanoin E:lle, että onneksi minä en vielä tiedä millainen hänen häämekkonsa on ja, että en antaisi anteeksi, jos E laittaisi mekostaan jotain kuvia ennen häitä someen ja tällä tavalla pilaisi minun hääkokemukseni.


NO! Sitten E sanoi minulle, että Nanna ja Jere meni naimisiin jo viime kesänä. Eli MY MISTAKE! Mutta onhan se nyt hölmöä aloittaa häistä blogaaminen seuraavana keväänä häistä. Vähän kuin kävisi häämessuilla vaikka olisi jo naimisissa. Mutta ei yhtään hävetä. Tärkeintä, että Jeren häitä ei pilattu.

Viime viikolla luonamme oli vieraana ystäväni E.T. Hän viihtyi luonamme kaksi ja puoli päivää hyvin eikä halunnut soittaa kotiin. (E.T.)

Hän on myös alkoholin erityisasiantuntija valtion alkoholimonopolin kautta. Hän suositteli meille eri vaihtoehtoja viineiksi häihimme. Ostimme yhden hänen suosittelemansa punaviinin pääsiäiseksi. Se oli oikein hyvä ja monipuolinen viini. Olemme melko varmoja, että päädymme punkun osalta siihen.

Lisäksi sain kinder-munasta muovisen sormuksen, jossa oli sydän. Annoin sen E:lle ja hän jopa tykkäsi siitä. Minusta se oli todella lapsellinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti