torstai 16. kesäkuuta 2016

KAKSI PÄIVÄÄ!

Huh kun on hiki! Siivosin meidän asuntomme, koska tänään on käytönnössä viimeinen hetki tehdä se, koska huomenna perjantaina menen yöksi ystävälle ja olemme koko päivän koristelemassa hääpaikkaa. Tulemme kotiin sitten sunnuntai-iltana aviomiehenä ja vaimona! Mutta luultavasti E on ehtinyt sotkea asunnon jo ennen sitä. Hän on meillä kaason kanssa yötä perjantai-lauantai välisen yön.

Tiistaina tosiaan hain saketit, pesin hääautomme ja kävin hakemassa avaimet juhlapaikalle. Silloin aurinko paistoi kauniista. Nyt ulkona sataa kaatamalla ja ukkostaa... Ylen meteorologi vastasi minulle twitterissä, että kuuroja on luultavasti lauantaina luvassa, mutta matalapaineesta ei ikinä tiedä.


Tiistai iltana teimme myös siskon miehen kanssa hääohjelmat pöytiin, ja suuntaviitat! Niistä tuli hienot. Melkoista askartelua se  kyllä oli!E on askarrellut nimilappuja pöytiin. Hän jatkaa sitä vielä tänään ja hänen kyntensä laitetaan. Eilen valelin häneen itseruskettavaa. Aine tarttui minunkin käsiini hanskan läpi ja kämmeneni on osin ruskea.

Eilen saimme laitettu juhlapaikalla pöydät paikoilleen ja osan pöytäliinoista. Veimme paikalle myös juomat. Tein myös spotify-listan. Se voi tulla tarpeeseen kun bändi lopettaa.

Suosittelen kaikille muuten Clas Ohlsonin led-discovaloja! Niiillä saa kivasti budjetilla bilevalot häihin. Maksavat 12 euroa kappale ja ovat isolla E27 kannalla. Pari kohdistettavaa jalkalamppua niille ja tunnelma on taattu. Minulla on niihin vielä kaukosäädettävä pistorasia, niin valot saa nappia painamalla päälle kun juhlat alkaa.

Tänä iltana ystäväni tuo äänentoistojärjestelmän hääpaikalle ja siskon miehen kanssa laitamme valoja ja muuta tarpeellista. Viemme myös ison teltan sinne ja kaasupullon ilmapalloja varten.

No tämmöistä! Mä lähden nyt ostamaan hyvät bokserit. Jotkut mitkä ei hierrä. Mustat pitkät sukat tarvitsen myös. Tokmannissa on muuten 5 euroa kappale 35 litraiset kylmälaukut. Niitä haen juomille ainakin kolme!

1 kommentti: