torstai 2. kesäkuuta 2016

Kaikki kunnossa häitä varten (melkein)!

HUH HUH! Uudessa asunnossamme hämeentiellä on todella kuuma. Mittari näyttää 26 astetta celciusta. Tähän kun lisää adrenaliinin lisääntymisen kehossani innostuksesta, hiki on taattu!

Olemme tosiaan valmistuneet nyt maistereiksi ja muuttaneet tällä viikolla Helsinkiin. Muutto sujui suhteellisen hyvin, kiitos ystävien. Tänään oli vielä kiire siivota ja tyhjentää laatikoita, koska Kaaso ja Bestmanit tulivat meille kokoustamaan.

E sai Kaason kanssa tehtyä istumajärjestyksen. Minä puolestani kokoustin miesten hommat bestmanien kanssa eli suunnittelimme hääviikon ja hääpäivän ohjelmat. Piirsin pojille kartan mitä kirkossa tulee tapahtumaan ja teimme juhlien juoksutuksen ja aikataulun. Jätkät sitten ohjeistaa kaason edellä olevista asioista. Häiden suunnittelu on kuitenkin miesten hommaa!
Minä autoin tässäkin todella paljon... mutta jotain naistenkin pitää häiden eteen tehdä!
Lisäksi maistelimme tänään hääkakkuvaihtoehtoja. Meillä oli leipomosta kaksi eri juustokakkua testissä. Äänestys meni 4-1.

Soitin myös kummilleni ja juttelimme niitä näitä. Pyysin häntä pitämään puheen juhlassa ja kerroin että hänen tulee lukea kirkossa teksti E:n kummin kanssa. Häneltä sain myös hyviä vinkkejä, koska hän meni viime kesänä naimisiin.

AINIIN! Ja suurin homma! Varasin alkoholit Virosta ja ostimme bestmanin kanssa laivaliput ensiviikolle. Alkoholia tulee 15 annosta / aikuinen vieras. Ei ainakaan lopu. Alkoholit maksavat 10 e/ vieras. Eli HALPAA PUUHAA! Kun juomia jää luultavasti yli, niin voimme tarjota niitä sitten tupareissamme. "Kyllähän se säilyy, jos ei se mee." Voin tehdä alkoholista oman päivityksen. Se on kuitenkin niin tärkeä asia, vaikka äitini sanoi ettei juominen ole enää muodissa!

Huomenna vien sormukset kaiverrutettavaksi. Ilmoitan leipomoon minkä kakun otamme. Kukkatilauksenkin voisin varmistaa.

Eiköhän tämä tästä! 16 päivää!!!!
Äijien hommaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti