torstai 18. elokuuta 2016

Kaksi kuukautta onnellisesti naimisissa!

Tattararaaa tatta-tattattaaaa-TATA-tatatararararaaaa! Tatata-TAAA! Tatata-TAAA! Tat-tat-tat-TAAA!Tätä postausta on varmasti odotettu? Monet ovat lähettäneet minulle jopa yksityisviestejä, että missä häiden jälkeiset kirjotukset luuraavat. Kaiken aikani on vienyt uskomaton ja ihana vaimoni, jolle olen antanut kaiken aikani viimeisenä kahdeta kuukautena. Edes yöksi en ole pystynyt silmiäni sulkemaan, että olen voinut hänen kauneuttaan katsella. Lisäksi olen ehtinyt pelata pleikkaria ja kerätä Pokemoneja!

No! Häät meni tosi hyvin. En oikein enää edes muista niistä mitään. Tämä on kuulemma yleistä, koska juhlien aikaan on niin valtava adrenaliini päällä, että kaikki menee kuin toisesta korvasta ulos... Alkoholilla ei ole osuutta asiaan. 

Onneksi juhlia voi muistella myöhemmin upeiden kuvien ja videoiden kautta. Hääpäivältä on yli 3000 kuvaa ja yhteensä tuli 55 gigaa kuvia ja videoita. Oli suorastaan ahdistava kokemus käydä tuo kaikki datamäärä läpi. Vaimolle ja minulle se oli todella aikaa ja voimia vievä prosessi. 
Eilen kävimme tulostuttamassa Valokuvaamo.netissä kiitoskortit. Ne pitää laittaa nyt lähiaikoina postiin.

Juhlista sen verran, että oli upeita puheita! Upea bändi! Suosittelen kaikille bändiämme Pieni Liikkuva orkesteria.

Ruuat oli mahtavat! Ne oli paikalliselta Cateringilta. Juustokakku oli suussasulavan mahtavan upea ihana kokemus!

Ohjelma oli loistavaa! Bestmanit ja Kaaso olivat loihtineet upeaa tekemistä ja ohjelma oli jaettu upeasti koko illalle ja yölle.

Kerran minulle tuli Groomzilla-kohtaus, kun aikataulu venähti... Mutta selvisin siitä... Kauhea hiki oli kokoajan. Vaimo söi vain yhden lusikallisen kakkua ja jätti minut yksin pöytään, kun hän pyöri pää pyörällä juttelemassa ihmisille. Hänenkin oli vaikea keskittyä... Mutta häissä kuuluukin antaa mennä sillee flown mukana. Hääflow on aika makee fiilis. Itse olen ehkä liian kontrollin haluinen, etten onnistunut siinä niin hyvin kuin vaimo.

Lisäksi ei kannata tuhlata rahaa sviittiin, vaan kannattaa ottaa ihan tavallinen huone... Ja kyllä hotelli sitten tarjoaa lahjaksi sviitin, josta on ihan turha maksaa mitään, varsinkin, jos aikoo itse bilettää omissa juhlissaan ihan pikkutunneille asti. Jos hotelli ei upkreidaa huonettanne ilmaiseksi niin haukkukaa hotelli blogissanne!

Haluan kiittää kaikkia, jotka mahdollistivat juhlamme! Kaikkia vieraita! Vihkipappia! Aivan kaikkia! 

Muistakaa että häät on vain häät ja avioliitto kestää koko elämän. Ja älkää menkö naimisiin, jos sitä toista puolisoa ei kiinnosta, edelleenkään... 

Kaikille Bridezilloille hemmetin sateista ja ikävää syksyä. Kaikille muille ihanaa syksyä! 


4 kommenttia:

 1. Olipa ihana lukea vihdoin teidän häistä! :) ja paljon onnea.

  Laura
  morsiantametsastamassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Olipa ihana lukea vihdoin teidän häistä! :) ja paljon onnea.

  Laura
  morsiantametsastamassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Anoppisi tuttukin nautti blogin lukemisesta. Kiitos miehisistä hääfiilisten jakamisista. Saara Kinnunen

  VastaaPoista
 4. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

  Hyvää alkusyksyä toivotellen,

  Love Me Do -häämessujen Hanna

  VastaaPoista