maanantai 13. kesäkuuta 2016

Hääviikko alkoi!

Päätin nyt kirjoittaa hääviikon alkuun lyhyen blogin, koska viime kerrasta on kiireiden takia niin paljon aikaa. En ehkä antaisi itselleni sitä anteeksi, että unohdin menestyneen hääblogini hääkiireiden takia. Unohdettiin eilen muuten, että meidän nimet luettiin kirkossa. HEHEH!

Ihan hienoja tuli, vaikka E tekikin. On siitäkin johonkin!
Eilen E koristeli hääkoristeita kultasprayllä. E on hienosti vastannut koristelu-projektista. Minä olen siinä projektissa vain työntekijä.

Mutta! Viime viikolla siis kävimme kaverin kanssa Tallinnassa. Juomat on haettu. Lisäksi olen hankkinut pari salaista asiaa... Eilen muuten sanoin E:lle, että onkos sulla mulle jo huomenlahja ostettu, niin eipäs ollut. Onneksi sanoin, se olis kuitenkin unohtanut.

Tämän viikon ohjelmassa on nyt:

Maanantai
Parturi, kasvohoito, videotykin lainaaminen, teltan ja ilmapallokaasun haku

Tiistai
Juhlapaikan avaimen hakeminen, Sakettien hakeminen

Keskiviikko
Hääpaikalla pöytien ja tuolien laittaminen, pöytäliinat ym... Kokous bestmanien ja kaason kanssa.

Torstai
Äänentoiston asennus

Perjantai
koristelut, hääkakun hakeminen, bestmanille yökylään

Lauantai
Kukkien hakeminen, juhlapaikalla käynti ennen kirkkoa,


Tuossa nyt aikalailla mitä tuli mieleen. Meillä on juhlapaikka varattuna tosiaan ke-ti, joten meillä ei ole hirvittävää kiirettä sen kanssa. Pöytien laittaminen on varmasti isoin juttu.

Kasvohoidon jälkeen minusta tulee komea. Nyppivät myös mun kulmat, koska ne kasvaa yhteen. Tärkeintä, että olen juhlien komein ja saan enemmän huomiota kuin E, koska nää on kuitenkin mun häät ja häät on miesten juttu.
Tässä on ne kuuluisat hääjuomat.

1 kommentti: