tiistai 3. marraskuuta 2015

Kirkko varattu!

Maanantaina heräsin kello 7.45 ja soitin varmuuden varalta heti Siuntion seurakuntayhtymään. Vastaajasta sanottiin: "Olet soittanut Siuntion seurakuntayhtymän kansliaan. Palvelemme kello 9-13." Tämän jälkeen soitin vielä varmuuden varalta pari kertaa varmistaakseni että puhuvat totta. E heräsi noin kello 8.56 ja tuli luokseni että: "Pekka! KELLO ON YHDEKSÄN." Totesin asiaan viileän rauhallisesti, että kello on vasta 8.56 ja soitin varmuuden varalta uudestaan Siuntion seurakunnan numeroon...

Avasin puhelimella nettisivun, josta näen Suomen virallisen ajan sekunnin tarkkuudella. Kun kello oli 8.59:59 soitin ja puheluun vastattiin... Kirkko varattu. Simple as that!

Sitten soitin puhelun tulevalle vihkipapille ja sovimme tapaamisesta. Häntä menemme tapaamaan parin viikon kuluttua.

Ensi viikonloppuna menemme E:n veljen ja äidin kanssa Ouluun E:n serkun lapsen kastajaisiin. Matkan varrella pysähdymme Kokkolassa testaamaan yhtä hääpukua. Minä en tietenkään tiedä tästä puvusta yhtään mitään. Mutta suunnittelen reitin, koska perheessämme minä vastaan reiteistä, kartoista ja suunnistuksesta sattuneesta syystä. Varmaan sitten venailen pihalla E:n broidin kanssa, kun E sovittaa mekkoaan.

Mä olen ajatellut ihan vaan vuokrata saketin. Bonjour-puku kiinnostaa toki kanssa. Mulla oli sellainen vanhojen tansseissa, mutta jotenkin saketti olis mun juttu. Etenkin silinteri sen kanssa olis makee ja kävelykeppi! Mahdollisuutenihan ovat rajattomat. E:n pitää tuijotella pinterestejä, hääkirppiksiä, hääblogeja ja hääpukuliikkeiden nettisivuja, että löytää muutaman josta pitää...

Nyt oikeastaan innostuin tästä omasta pukeutumisestani! Ai ai silinteri! Jumaleisson!

Toki Zalandon sivuilta löysin myös tämmöisen kohdasta miesten hääpuvut:

SAANKO ESITELLÄ THE JAG!Voisin hoilata häissämme kokoajan vain MOVES LIKE JAGGER MOVES LIKE JAGGER! Bändi voisi soittaa kolme settiä MOVES LIKE JAGGERIA! Häävalssina olisi tietenkin MOVES LIKE JAGGER!

Ai ai. Voi veljet.


3 kommenttia:

 1. Moi! :) Bongasin sun blogin kun olit ilmoittanut sen Häähullun haaveiluja -blogilistalle. Tervetuloa hääbloggaajien joukkoon! Innolla jään seurailemaan, mukava nähdä joukossa myös yksi mies. Sen lisäks teidän suunnitelmat vaikuttaa ainakin tässä vaiheessa kivan erilaisilta, peukku tälle Marsupilami-puvulle! Omaperäisyys on aina jees ;)

  Jään seurailemaan! :)

  Henna // Helmikuun morsian

  VastaaPoista
 2. Et Pekka arvaakaan, kuinka mun iltani parani, kun huomasin uudet blogitekstit. :D Onnea hommien etenemisestä. Mahtavia kuvaelmia teidän edesottamuksista. Tulkaahan taas kylään.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista