maanantai 26. lokakuuta 2015

Hääpaikka ja kirkon jännitys

Hei pitkästä aikaa. Olin aika innoissani kun kesän lopulla aloitin tämän blogin, mutta sitten innostus hieman lössähti. Persoonani ei ehkä sovi blogaamiseen niin hyvin, kun tykkään suorasta kontaktista yleisön kanssa. Mutta koska E avasi myös oman salaisen blogin, niin minunkin pitää skarpata omani kanssa.

Elämme sikäli jännittäviä aikoja, että ensi maanantaina saamme varmistettua kirkon varauksen. Kyseistä kirkkoa saa varata vasta marraskuun alusta alkaen, koska seurakunta ei edes itse vielä tiedä mitä ensi vuonna tekee. Minusta avioliittoon haluavia pitäisi palvella mahdollistamalla varaus, vaikka kaksi vuotta etukäteen. Ymmärrän kyllä pienen seurakunnan vähäiset resurssit ja sitä kautta vaikeuden suunnitella toimintaa pitkälle tulevaisuuteen, mutta ikäväähän se on meille, jotka tiesimme jo puoli vuotta sitten haluavamme meidät vihittävän juuri tuossa kirkossa.

Joka tapauksessa ensi maanantaina saamme varmistuksen ja sitten on häitä varten jo tärkeimmät asiat hoidettu. Jos on kirkko, juhlapaikka ja ruoka niin häiksi niitä voi jo kutsua. Häät ne on paskatkin häät. Ensi viikon maanantaista eteenpäin kaikki suunnittelu pyrkii siis ylittämään häiden vähimmäiskriteerit. Helpottaa oloa ja stressiä merkittävästi!

Hääpaikkamme on erään länsi-uusimaalaisen ruotsinkielisen nuorisoyhdistyksen seuratalo. Paikkaan mahtuu 120 vierasta. Juhlapaikassa on narikka, suurtalouskeittiö, paljon astioita, juhlasali, pienempi sali, lava ja iso piha täynnä mahdollisuuksia. Mikä parasta juhlapaikan saa vuokralle viikoksi.Viime viikolla kävin lounaalla toisen bestmanini kanssa. Kävimme läpi häihin liittyviä valmisteluita. Hän oli pyynnöstäni selvittänyt myös bändiä häihin. Meillä on paljon taidokkaita muusikoita ystäväpiirissä, koska olimme lukiossa musiikkiluokalla, joten hyvän bändin löytäminen ei ollut vaikeaa. Ensi kuussa järjestämme Bestmanien ja kaason kanssa yhteiskokouksen. Toivottavasti kaikki menee sitä ennen kirkon osalta hyvin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti