tiistai 17. toukokuuta 2016

Englantilainen päiväpuku eli saketti - Hipsterin valinta!

Tänään olen käynyt keskustelemassa kosmetologini kanssa naamahoidoistani ja lisäksi olen tehnyt biisilistaa hääbändillemme. Eilen kävin juttelemassa kakusta.

Mutta nyt kerron teille viime perjantain saketin sovituksesta. Kävimme siis bestmanien kanssa Frakkipalvelu Namissa. En edes ollut muihin firmoihin yhteydessä, koska eräs kaverini kehui heitä. Hän sanoi, että on joskus kilpailuttanut tarjonnan ja Nam oli halvin. Luotin häneen ja kyllä kannatti!

Palvelu oli rivakkaa, nopeaa ja helppoa meille äijille. Heidän kotisivuiltaan pystyi varaamaan ajan ja sitten vain meni paikalle.

Muokkasin tähän photarissa hipsterivärit. Oltiinhan sentään isolla kirkolla.

Meidät otettiin vastaan ja pyydettiin hetki odottamaan. Aulassa on sovituskopit ja peilejä. Ammattitaidosta kertoo, että henkilökunta toi meille kaikille lähes ykkösellä oikean kokoiset housut. Alussa kysyttiin vain kengänkoko ja työntekijä mittasi kaulan ympäryksen. Miehillähän pukujen ym koot tulee kaulan ympäryksestä. Huono juttu sulle, jos olet ruumiin rakenteeltasi Bull Mentula.

Oikeastaan aivan ensiksi he kysyivät, että minkä puvun haluaa vuokrata. Puvut ovat esillä aulassa.

Vasemmalta alkaen: mustapuku, smokki, frakki, saketti, bonjour

No mutta mehän otimme tietenkin saketit eli englantilaiset päiväpuvut. Se on perinteinen miesoletetun hääpuku. Tietenkään sitä ei periaatteessa saisi käyttää enää kello 18 jälkeen, mutta toisaalta Suomessa ei tule kesällä pimeää,vaikkei se siihen mitenkään liitykään. Myös mustapuku näyttää juhlalliselta, jos siihen laittaa kaveriksi liivin ja plastronin.

Saimme myös alennusta kun kerroin blogistani. Saan ehkä silinterin kaupan päälle. En vielä tiedä haluanko sitä ottaa. Mutta halvalla päästään joka tapauksessa. Tuli aika fame-olo.

Nam vuokraa muuten kaiken. Heiltä saa siis puvun, kalvosinnapit ja kengät. Itseltä pitää olla vain sukat ja bokserit. Monet paikat ottavat kengistä ja kalvosinnapeista extraa. Yksi puku maksoi meille 137 € ja vuokra-aika on maksimissaan 10 päivää. ELI AIKA JEES!

Minulle tulee luonnonvalkoinen kuvioitu liivi ja kultainen plastron. Bestmanit puin vähän harmaanpaan. Hekin näyttävät hyviltä. Minä tietystä parhaimmalta. Toivottavasti kaikki katsovat häissä minua. Vielä pitää pukuihin hankkia kukat ja E:lle kai myös joku kimppu. Tärkeintä, että meille miesoletetuille saadaan kukat.

Kiitos Frakkipalvelu namulle! Pojat olivat aivan yllättyneitä, että koko homma oli ohi 45 minuutissa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti