perjantai 29. huhtikuuta 2016

Hääkuvaaja valittu ja ensimmäinen blogiyhteistyö!

Kävimme eilen Helsingin Lauttasaaressa Valokuvaamo.netin studioilla.

Heiltä tulee häihimme valokuvaaja kirkkoon ja juhlapaikalle. Teemme blogiyhteistyötä, joten saamme kuvauksen ilmaiseksi (yrittäjä on mun sisko). Heillä on paljon kokemusta hääkuvauksista ja hyvät laitteet ja valot niin studio- kuin ulkokuvaukseen. Heillä on kokemusta minun ja E:n kuvaamisesta jo ennestään, joten on ilo tehdä heidän kanssaan yhteistyötä

Tarkoituksena on siis, että vain virallinen kuvaaja kuvaa kirkossa. Vieraille on kutsussa ilmoitettu, että heidän ei tarvitse kuvata, koska juhlissa on virallinen kuvaaja. Vieraat saavat sitten häiden jälkeen kuvia kirkosta. Hääjuhlassa tietenkin kaikki saavat kuvata, mutta sielläkään se ei ole instagrammin selfietä lukuunottamatta tarpeen, koska potretit ja viralliset vieraskuvat ottaa ammattikuvaaja.

Juhlakuvaus kannatta minusta järjestää niin, että kun vihkiminen on suoritettu ja hääpari poistuu kirkosta, niin he ajavat jonnekin pellolle ottamaan kukkaiskedolla kuvia sillä aikaa, kun häävieraat siirtyvät juhlapaikalla. Kun häävieraat ovat poistuneet kirkolta, voi käydä ottamassa vielä pari kuvaa kirkon ovien edessä. Tässä välissä on usein hyvin aikaa ottaa kuvia. Me aiomme ainakin hoitaa asian näin. Sitten juhlapaikalla otetaan kuvia vieraiden, vanhempien ja sukulaisten kanssa.

Juhliin tulee myös kuvausnurkka, jossa voi käydä kuvauttamassa itsensä kaverien tai juhlakalujen kanssa. Kuulostaapa muuten pervolta tuo juhlakalu. Olisiko siitä pitänyt tehdä blogin nimi? Hääkalu blogaa?

Tässä kuvia eiliseltä, kun kävimme neuvottelemassa kuvauksesta Helsingissä. Kiitos yhteistyöstä Valokuvaamo.netin Päiville! Sieltä saa muuten myös halvalla passi ja muut viralliset kuvat!

Nyt lähdemme tekemään avioliiton esteiden tutkintaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti