perjantai 12. helmikuuta 2016

Minullako paska musamaku?

Muistan lapsena kuinka kuuntelin Aikakoneen albumilta Neiti Groovea repeatillä. Isä oli näyttänyt hänen stereojärjestelmästään nappulan millä se onnistuisi. Muut kappaleet albumilla eivät minua kiinnostaneet.

Mestarit areenalla levyä kuuntelin jo kokonaisvaltaisemmin, vaikka sieltäkin jumputin lähinnä Rööperiä.

Ensimmäinen albumi, jonka ostin omilla rahoillani oli Apulannan Plastik. Siltä levyltä kuuntelin lähinnä kappaletta KÄÄNNÄ SE POIS! Ai että. Kyllä oli muilla ihmisillä kotona hauskaa.

Teininä kun pyörimme kotibileissä, joku saattoi huutaa: "Hei täält saa sit käydä vaihtaa biisejä!" osoittaen tietokonettaan.

No minähän menin laittamaan musaa ja ei mennyt kauaakaan, kun kuulin toisesta huoneesta jonkun sanovan: "Kuka vittu tuolla soittaa musaa?!?"

Olen kuunnellut nyt noin 3 vuotta samaa omaa Spotify-listaani. Välillä olen lisännyt sinne jonkun uuden biisin, mihin olen radiosta tai muualla törmännyt. Lähinnä kuuntelen autossa radiota ja sieltäkin Yle Puhetta.

Kun tapasin E:n meni häneltä ehkä noin vuosi todeta vihoissaan, että musamakuni on aivan perseestä. Vuoden verran hän vaan kauniisti ehdotti, että kuunneltaisko jotain muuta tai saisiko hän välillä laittaa kappaleen. (AIVAN NIIN KUIN EN OLISI KUULLUT TUOTA MILJOONA KERTAA JO AIEMMIN MUIDENKIN IHMISTEN SUUSTA!)

Joka tapauksessa asian laita on nyt se, että häissämme tulee olemaan bändi 3 x 45 min.

Bestman on hoitanut jo bändin ja he haluaisivat tietää vähän suuntaviittoja siitä mitä pitäisi soittaa.

Eka setti tulee olemaan puhdasta humppaa, eli Häävalssi plus Olavi Virtaa ym.

Toka ja kolmas setti olisi sitten kevytmusiikkia. Mitä kappaleita sinusta pitäisi ehdottamasti soittaa? Tulee mieleen ruotsinlaivabändien Robbie Williamssit, Spice Girls ja muut klassikot. Mitä muuta? 

Laita kommenttikenttään ehdotuksia, ettei kenenkään tarvitse sitten sanoa, että kuka VITTU NÄÄ BIISIT ON VALINNUT!


2 kommenttia:

  1. Ahaha, musta ei nyt apuja ole musan valintaan. Kunhan ilmoitan olevani myöskin yhden biisin kuuntelija :D Voin kevyesti soittaa samaa kappaletta kaksikin viikkoa. Yleensä kuuntelen musiikkia vain lenkkeillessäni, joten ympäristöhaitat eivät ole kovin pahoja. Hyvä musiikkimaku on kyllä uhan yliarvostettua...

    VastaaPoista
  2. Tämä oli yksi (monista) isäsi suosikeista Olavi Virran tuotannossa.Sopisi mukavasti muutenkin kesähäihin.

    https://m.youtube.com/watch?v=ytRkgUICJwI

    VastaaPoista